"

Natascha ging haar dromen achterna!

Ik ben Natascha Hoek en heb sinds een jaar of drie een nieuw leven! Een nieuw leven komt natuurlijk altijd vanuit jezelf, maar daar had ik wel professionals voor nodig. En tot op de dag van vandaag ben ik nog elke dag dankbaar dat Cynthia op mijn pad kwam.

Het begon allemaal met Gymjunkies (waar ik ook veel aan te danken heb) en via daar kwam ik terecht bij Wake your dreams. Nu drie jaar verder ben ik trotse eigenaar van vier cursussen, één challenge, een drie daagse training een retreat én heb ik net mijn 3 maanden 1:1 traject met Cynthia afgerond!

Stuk voor stuk hebben de cursussen en coaching (en podcasts) mij zoveel gebracht! Ik heb ontelbaar veel dingen geleerd zoals goed voor mezelf zorgen. Ik kwam van mijn eetstoornis af, kwam van mijn verlatingsangst af, ik leerde een business opzetten, geld manifesteren en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Ik leerde hoe het leven ook kan zijn. Er ging letterlijk een wereld voor mij open. Ik ging van een verdrietig, gestresst ongelukkig meisje naar een trotse vrouw die zichzelf goed kent en goed voor zichzelf zorgt. Een vrouw die vandaag de dag kan zeggen dat ik gelukkig ben en gewoon mijn eigen business heb opgezet! 

Ik weet met welke missie ik ben geboren en dat is andere vrouwen ook laten voelen hoe het leven kan zijn. Vandaag de dag noem ik mezelf met trots Mindset Lifestyle Coach en met Hoek Mindset en Coaching hoop ik vrouwen blij te mogen maken met de ontmoeting met hun ware zelf. Laten zien dat het mogelijk is om alle dromen en verlangens werkelijkheid te laten worden door middel van 1:1 coaching op de manier die zij prettig vinden! En dat had ik nooit gedaan zonder Cynthia!

Dus zoals jij altijd zegt:

Dankjewel, Dankjewel, Dankjewel❤️🙏🏼

Insta:

 
Website:
 
Wil jij ook een online programma van mij volgen? Klik hier voor het aanbod. 

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.