"

Michelle vond wat ze miste in de manifestatie wereld

Ik was al enige tijd bekend met de wet van de aantrekkingskracht en volgde verschillende cursussen bij verschillende namen. Ik manifesteerde aardig maar toch voelde ik dat ik de diepgang mistte.
 
Toen ik Cynthia tegenkwam op social media voelde ik dat ik bij haar moest zijn om nog meer over de natuurwetten te leren. Haar zachte energie en warme benadering spraken me erg aan. Ik besloot haar cursus "Wake Your Dreams" aan te schaffen. Bij elke video keek ik vol enthousiasme en verwondering. Cynthia legt alle natuurwetten één voor één uit en dat verklaarde precies het missende stuk wat ik gevoeld had. 

Haar cursus heeft mijn aantrekkingskracht en vertrouwen ontzettend vergroot. Ik durf beslissingen te nemen die ik eerst niet durfde zoals volledig voor mezelf werken in de diercommunicatie. Het was de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt.
 
Ik kijk haar cursus regelmatig nog eens over want herhaling is echt key! Elke keer als ik de cursus weer bekijk dan hoor ik weer nieuwe dingen die dan op dat moment weer voor aha-momentjes zorgen!
 
Daarnaast heeft haar Wealth Secrets cursus over geld me veel nieuwe inzichten gegeven, waardoor mijn geldmindset ontzettend is verbeterd. Waar ik vroeger vaak dacht in tekorten, heeft Cynthia me geleerd om breder te kijken en dankbaar te zijn voor alles wat ik nu al heb. Deze verandering in combinatie met de natuurwetten heeft ervoor gezorgd dat ik nu een veel positievere mindset heb en daardoor ook gemakkelijk geld aantrek!
 
Cynthia legt alles op een heldere en liefdevolle manier uit. Haar intenties stralen door het scherm heen en haar cursussen zijn echt bedoeld om jou te helpen groeien.
 
Ook de support groepen op telegram zijn onwijs fijn en verhogen direct je energie. Iedereen helpt elkaar en is erg meelevend. 
 
Voor mij kwam Cynthia precies op het juiste moment in mijn leven en ik ben onwijs blij dat ik haar cursussen heb aangeschaft! Deze kennis zou iedereen moeten leren, want het zou de wereld zoveel meer liefde en zachtheid brengen.
 
Een mooi doel vind je ook niet?! 🥰
 
Liefs Michelle 
Dierentolk, Dierenhealer en coach via Samen Inzicht
 
Wil jij ook een online programma van mij volgen? Klik hier voor het aanbod. 

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.