"

Dorien gaf nooit op en manifesteerde haar droombusiness!

Als de dag van gister herinner ik mij het moment dat ik een social media story van Cynthia tegenkwam tussen alle stories waar ik weer eens doelloos doorheen aan het swipen was. Lag het aan mij of kwam dit precies op het juiste moment? Al eerder was ik zeer geïnteresseerd in manifesteren, maar ik hield dit nooit lang vast. Op het moment dat ik iets heel graag wilde besteedde ik er een paar dagen veel energie en aandacht aan en raakte ik overtuigd dat het werkte. Maar dan liet ik het ook meteen weer los op het moment dat iets ‘gelukt’ was. Ik zette niet door. Het ging met ups en downs en daar baalde ik toch wel een beetje van.

Ik twijfelde geen moment en ben de website gaan bekijken en had direct een goed en vertrouwd gevoel bij Cynthia. Ze straalt een bepaalde rust uit, maar ook een geweldige zekerheid en vertrouwen. Op het moment dat ik mij inschreef voor de Wealth Secrets Bootcamp duurde het nog 3 weken voordat de lessen zouden starten. Dat duurde voor mijn gevoel een eeuwigheid want ik was er meer dan klaar voor!

De appgroep op Telegram stond mij in eerste instantie een beetje tegen. Zelf heb ik eigen bedrijf, een huidsalon, en het voelde alsof ik wel genoeg had aan alle appcontacten die ik daarvoor heb met bijvoorbeeld mijn klanten. Niets bleek minder waar. Een groep mensen in een app die allen met een soortgelijk doel meedoen aan deze cursus versterkt elkaar enorm. Iedereen kan zijn of haar verhaal kwijt, we helpen elkaar waar nodig en delen waardevolle quotes en verhalen. De één is meer actief in de app dan de ander en dat is helemaal oké. Iedereen kan doen waar hij of zij zich het meest prettig bij voelt.

Wat ik bijzonder vind aan deze cursus is dat niet alleen het manifesteren je heel makkelijk ‘eigen’ wordt gemaakt, maar er ook veel aandacht wordt besteed aan dankbaarheid. Hoe kun je openstaan om geld te ontvangen als je niet dankbaar bent? Natuurlijk was ik wel eens dankbaar, want ik heb twee gezonde kinderen en we kunnen op vakantie, maar ineens voelde het ook zó rijk om tijdens een koude dag thuis te komen in een warm huis of om zomaar €5,- te vinden in een vest.

Manifesteren is iets prachtigs. Hoe bijzonder is het, dat onze hersenen al deze gevoelens en gedachten opslaan en die ook een uitwerking hebben op hoe ons levenspad loopt. Het is eigenlijk heel simpel, maar vergt wel tijd en aandacht. Ik zie het als een geheel nieuwe leefstijl. Je eet anders, doet anders, loopt anders en gedraagt je anders. Dit wordt vanzelf  ‘eigen’ en op het moment dat je je wensen kunt loslaten en overlaat aan het universum ben je er. Dan gaat het stromen.

Mijn eigen bedrijf heeft pieken en dalen gekend. Nadat ik 17 jaar als schoonheidsspecialiste heb gewerkt in loondienst opende ik op 1-12-2020 Huidsalon Dorien Mos. In de salon staan huidverbetering en ontspanning centraal. Nadat ik 14 dagen open was moest ik 3.5 maand dicht vanwege de lockdown. Dit heb ik, nadat ik flink gebaald heb, omgetoverd tot iets positiefs en ik ben mij gaan verdiepen in de merken (Kalahari en Optiphi) die ik gebruik in de salon.

Ook een 2e lockdown en een langdurig zieke werknemer hebben mij niet uit het veld geslagen. Soms zeggen klanten wel eens: “Jeetje Dorien, moet je zien wat je allemaal hebt bereikt in 3 jaar”! En pas dan sta ik daar bij stil… We kunnen het gevoel hebben dat we geleefd worden. Met een eigen bedrijf en een gezin is het altijd druk, maar sinds de cursus van Cynthia heb ik zoveel inzichten gekregen. Ja, een cursus doen kost tijd en aandacht, maar je hebt hier zo ontzettend veel aan! En dat zijn we waard!

Deze cursus heeft ervoor gezorgd dat ik meer heb beseft dat ook ik aan persoonlijke ontwikkeling mag doen, dat daar tijd voor vrijgemaakt moet worden. En de enige die dat kan doen ben je zelf. Of je in loondienst bent, werkloos of eigen ondernemer, van deze cursus leert iedereen. Ga ervoor, doe de cursus, koop iets leuks voor jezelf en wees trots! Zelf heb ik mij al ingeschreven voor een volgende cursus bij Cynthia.

Het is aan mijzelf te danken dat ik deze cursus zo goed heb opgepakt. Maar de credits gaan absoluut ook naar Cynthia. Zij is een fijn persoon om naar te kijken, luisteren en je raakt enorm geïnspireerd en enthousiast van haar voorbeelden en uitleg. Ze is goed in wat ze doet en ik hoop dat zij nog veel meer mensen mag begeleiden tijdens dit prachtige project!

Liefs, Dorien

Je kunt Dorien vinden via haar website en haar Instagram. 

 

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.